Valikko Sulje

Emil Danielsson – Pirunvuoren maalari

Emil Danielsson – Pirunvuoren maalari -näyttely on avoinna Galleria Akselissa, Kulttuuritalo Jaatsilla ja Danielssonin Kivilinnassa Pirunvuorella 29.6.-6.8.2017 joka päivä klo 12-18. Näyttely on osa Suomen virallista 100-vuotisjuhlaohjelmaa. Kaikkiin näyttelyihin on vapaa pääsy.

Emil Danielsson on tyrvääläisille tuttu ja rakas taiteilija, joka ikuisti kansallismaisemiamme teoksiinsa. Suomen juhlavuoden kunniaksi Galleria Akseli ja Sastamalan kaupunki tuovat Emil Danielssonin koko elämäntyön esille kolmessa kiinnostavassa näyttelyssä Galleria Akselissa, Kulttuuritalo Jaatsilla ja Danielssonin persoonallisessa taitelija-ateljeessa Pirunvuorella, Sastamalan Ellivuoressa. Näyttely johdattaa katsojan tuttujen maisemien kautta tapaamaan myös tuntemattomamman Danielssonin, maailmanmatkaajan, herkän luontoihmisen ja persoonallisen taiteilijan.

Tervetuloa!