Valikko Sulje

Sydän Sastamalassa – Keräilijän 70 vuotta

Sydän Sastamalassa – Keräilijän 70 vuotta

Sammaljoen koululla
Avoinna 25.6.-11.8.2024, ti-su klo 12-18

Yli sata teosta mm. Akseli Gallen-Kallela, Emil Danielsson, Kaapo Wirtanen, Into Linturi, Rudolf Koivu, Raimo Viitala, Sakari Vapaavuori

Sammaljoen koulu, Sammaljoen tie 573, Sastamala
Pääsymaksu 7€, alle 15 v. lapset ilmaiseksi

Sydän Sastamalassa – Aulis Ylösen 70-vuotisjuhlanäyttely esittelee taidekeräilijä Aulis Ylösen mittavasta yli 500 teosta käsittävästä paikallistaiteen kokoelmasta kokoelman vanhemman taiteen helmiä. Näyttelyssä on yli sata teosta esillä maamme tunnetuimmilta taitelijoilta mm. Akseli Gallen-Kallelalta, Emil Danielssonilta, Kaapo Wirtaselta, Into Linturilta, Rudolf Koivulta, Raimo Viitalalta ja Sakari Vapaavuorelta. Kaikilla taiteilijoilla on ollut erityinen side ja suhde Sastamalan alueeseen ja siksi he ovat edustettuina kokoelmassa. Sastamalan alue ja kansallismaisema ihmisineen on synnyttänyt, inspiroinut ja innostanut useita maamme eturivin taiteilijoita. Moni heistä kantaa Sastamalaa sydämessään. Tervetuloa näyttelyyn!

 

» Lataa juliste

Sydän Sastamalassa - Keräilijän 70-vuotta