Valikko Sulje

Oman tiensä kulkijat

 

Lauri Ahlgrén – Nina Terno – Gunnar Pohjola – Kuutti Lavonen – Ari Virtanen – Heikki Mäkinen

Galleria Akselin Sammaljoen koululla 1.7.-7.8.2022, ti-su 12-18

Näyttelyn kuraattori museonjohtaja emeritus Markku Valkonen

Galleria Akselin kesänäyttely 2022 ”Oman tiensä kulkijat” Sammaljoen koululla kokoaa yhteen Suomen eturivin taiteilijoita esittelevän näyttelyn. Kaikilla taiteilijoilla on juuret Sastamalassa tai side Sastamalaan. Taiteellisesti he ovat kulkeneet omia teitään.

Näyttelyn kuraattorina toimii museonjohtaja emeritus Markku Valkonen. Näyttely on koottu Galleria Akselin omista Leila ja Aulis Ylösen kokoelmista. Lisäksi näytteillä on kuvanveistäjä Ari Virtasen teoksia. ”Oman tiensä kulkijat” esittelee Galleria Akselin laajasta paikallistaidetta käsittävästi kokoelmasta useita teoksia, jotka eivät ole olleet ennen nähtävänä.

Sammaljoen koulu
Sammaljoentie 573, Sastamala

Pääsymaksu 7€, alle 12v. lapset ilmaiseksi

 

» Lataa näyttelyjuliste tästä (.pdf)

 

Oman tiensä kulkijat